Projektovanje i consalting

Projektovanje tehnologije kuhinje po zakonskoj regulativi i HACCP načelima uključuje:
– analizu postojećeg stanja objekta i potreba kupaca
– izradu tehnoloških projekata u ACAD-u
– izradu modela u 3D tehnici
– izradu projekta mikrolokacija instalacija struje (snage)
– izradu projekta mikrolokacija instalacija dovoda i odvoda vode
– izradu projekta mikrolokacija plina
– izradu projekta mikrolokacija sanitarnih uslova za HACCP

Consalting:
savjetujemo vas u pogledu mogućih i najoptimalnih rješenja opremanja kuhinje, kao i odabira najadekvatnije vrste opreme

Implementacija HACCP načela
(eng. Hazard Analysis Critical Control Point, analiza opasnosti i kritičnih kontrolnih tačaka; proces koji pomaže u implementaciji preventivne samokontrole higijenskih uslova u rukovanju s hranom) koja uključuje 3 uslova za dobivanje HACCP certifikata:
– uslugu projektovanja kuhinje i šanka po važećoj zakonskoj regulativi i HACCP načelima
– postprodajnu edukaciju osoblja
– mogućnost praćenja hrane putem ugradnje mreže koja na računar spaja sve rashladne uređaje i uređaje u kojima se hrana obrađuje